Over ons

foto: © Reinier van Willigen

Ons verhaal

Ik ben Paul Herbig; liefhebber en verzamelaar van unieke kunstschilderijen. Mijn passie voor kunst begon enkele jaren geleden toen ik Gena leerde kennen op de sportschool.

Hij vertelde dat hij kunstschilder is en nodigde mij uit om zijn galerie te komen bewonderen. Dit was een bijzondere belevenis. Niet alleen zag ik zijn bestaande schilderijen. Ik zag hem ook zijn passie schilderen uitoefenen!

De kunst om van uit het niets iets bijzonders op canvas neer te zetten heeft mij altijd gefascineerd. Dit begon eind jaren 80 toen ik Bob Ross (een bekende Amerikaanse landschapsschilder) op televisie zag in een programma waar hij schilderles gaf.

Vanuit het niets zag ik hem binnen de kortste keren een waterval verven. Het schilderij kwam dusdanig realistisch over dat je het water echt bijna letterlijk kon zien stromen. Fantastisch om te zien en dit vond (en vind) ik nog steeds erg knap.

Gena is al vele jaren een bekend en gewaardeerd kunstschilder. Zijn werken worden onder andere verkocht in galerieën in Ootmarsum, het Haags kunsthuis en Galerie Sille in Oudewater (Utrecht).

Online werden zijn werken (tot op heden) nog niet voldoende onder de aandacht gebracht. Om een groter publiek te kunnen bereiken ben ik daarom deze website gestart.

Daarnaast deel ik werken van Gena via het Instagram Account @i_livingart. Ik zou het leuk vinden als u mijn Instagram kanaal volgt. Op deze manier blijft u tevens op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Mocht u na het zien van de collectie meer informatie willen hebben of schilderijen willen kopen? Neem dan contact met mij op. We verzenden de schilderijen binnen Nederland gratis naar uw adres.

Ik hoop u snel te spreken!

Met vriendelijke groet,

Paul

Kwaliteit

i-livingart staat voor kwaliteit en heeft een mooi aanbod van handgeschilderde schilderijen van onze kunstenaar Gena die met passie schildert.

Onze collectie vernieuwt steeds!

N

Acrylverf

Alle schilderijen zijn geschilderd met acrylverf. Niet alleen geschilderd met een penseel, maar ook met behulp van een paletmes. Dus geen giclée (= zeer goede kunstreproductie), kopie en dergelijke.

N

Certificaat

Alle schilderijen zijn gesigneerd door de kunstenaar en worden geleverd met een certificaat van echtheid.

N

Kwaliteits frames

Alle schilderijen zijn gespannen op kwaliteits frames en zijn klaar om direct aan uw muur gehangen te worden.

N

Meegeschilderde zijkanten

Alle zijkanten van het schilderij zijn mee geschilderd. Indien u wel graag een lijst of frame om uw schilderij wilt hebben is dat mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.